Ervaringen

Ik heb Erga leren kennen als een begane en zeer kundige vrouw. Ik ben bij haar terecht gekomen via een kennis die haar persoonlijk kent. 
 
Mijn hulpvraag was om mij te helpen met een zeer moeilijke keuze die ik moest maken in mijn leven en die direct betrekking heeft op het leven van mijn prachtige kindjes. Ik zat in hele moeilijke fase waarin ik totaal geen overzicht meer had. 
Ze heeft me geholpen door middel van van coaching en vele praatsessies. Hieraan heb ik veel gehad en de handvaten die ze meegeeft pas ik nog steeds toe on mijn leven.
 
Erga gaat doelgericht  te werk en communiceert heel duidelijk. Wat ik ook heel fijn vond is dat ze me altijd op me gemak stelt waardoor praten heel makkelijk wordt. 
 
Ik wens iedereen zo een coach toe! 

- Ouarda

Erga heeft, naast haar kennis en kunde, een natuurlijke gave om
mensen feilloos aan te voelen en ze op hun gemak te stellen. Door haar luisterend oor, vriendelijke uitstraling en fijne energie ben je gelijk op je gemak. En heel belangrijk: ze is niet oordelend en wil jou werkelijk leren kennen en helpen.
 
Mijn dochter van (toen) 3 maanden oud zocht contact en reikte naar haar uit. Ze heeft al veel voor ons betekend en wij zijn heel dankbaar dat Erga in ons leven is gekomen! 

- Van Kleeff

Ik ben bij Erga terechtgekomen via een vriendin, omdat ik me wat zorgen maakte over het gedrag van mijn zoontje van 5. Zij had goede ervaringen met Erga en ik nam contact met haar op voor een afspraak. Mijn zoon was erg opstandig en reageerde vaak emotioneel en hier kon ik niet goed mee omgaan. Ik vroeg Erga om hulp bij de opvoeding van mijn zoon en wilde eventuele gedragsproblemen uitsluiten. 

Ik voelde me tijdens het eerste gesprek met Erga meteen op mijn gemak en ik vond dat ze een hele fijne en rustige energie had. Ze luisterde goed en stelde de juiste vragen waardoor ik snel tot de kern van het probleem kon komen. Ook gaf zij hele bruikbare tips die ik kon toepassen in de opvoeding van mijn zoon. Ik merkte direct verschil.

Ik heb mijn traject bij Erga als zeer prettig ervaren en zou het iedereen aanbevelen.

- Oliveira

Ik ben met pure toeval en geluk bij Erga terecht gekomen via een gezamenlijke kennis. Mijn reden om met haar in gesprek te gaan was vanwege mijn vierjarige dochter. Zij heeft een moeilijke periode gehad tijdens de (vervelende) scheiding tussen mij en haar vader. Ik maakte me zorgen om wat dit met haar emotionele welzijn zou doen. 

Erga heeft niet alleen mijn dochter een luisterend oor geboden, maar zeker ook mij. Ze gaf me de nodige tips en adviezen die ik in het dagelijks leven kon toepassen. Het is nu al een tijd geleden inmiddels ik denk bijna dagelijks aan Erga’s woorden. Ze ga me ook de nodige zelfvertrouwen die je als alleenstaande moeder echt nodig hebt.

Ik heb veel aan haar gehad en ik iedereen zo een lieve en behulpzame coach. 

- Lina